Webkreator Webműhely – Ahol Te vagy az Alkotó.

Ingyenes online kihívás

Készítsd el saját weboldaladat csupán 5 nap alatt a Webkreator Webműhelyben

Szeretnél végre egy igazán ütős weboldalt a vállalkozásodnak? Eddig még nem mertél belevágni, hogy megcsináld a sajátodat? Az a kép van a fejedben, hogy programozónak, dizájnernek és bármilyen gurunak kell lenned ahhoz, hogy el tudd készíteni a vállalkozásod weboldalát?

A fenti állítások közül, ha csak egy is igaz rád, akkor az „Építsd fel a weboldaladat 5 nap alatt”  ingyenes online kihívás Neked való!

 

A következő „Építsd fel a saját weboldaldat 5 nap alatt!” online kihívás 2022. június 6 – án indul. A résztvevők száma limitált: 10 fő!

Kiknek ajánljuk az „Építsd fel a weboldaladatat 5 nap alatt” ingyenes kihívást?

Szeretnél végre egy igazán ütős weboldaldt a vállalkozásodnak, mert tudod , hogy akár új ügyfeleket is hozhat? Hallottad már másoktól, hogy magunknak csinálják meg a weboldalukat, de eddig még nem mertél belevágni, hogy megcsináld a sajátodat? Az a kép van a fejedben, hogy programozónak, dizájnernek és bármilyen gurunak kell lenned ahhoz, hogy el tudd készíteni a vállalkozásod weboldalát? Talán azért nem vágtál még bele, mert olyan árajánlatokat kaptál webfejlesztőktől, amit most még nem engedhetsz meg magadnak?

A fenti állítások közül, ha csak egy is igaz rád, akkor az ingyenes „Építsd fel a weboldaladat 5 nap alatt”  ingyenes online kihívás Neked való!

Gyere és vágj bele! Jó móka lesz és rengeteg élménnyel leszel gazdagabb. Az élményen túl pedig megígérem, hogy az ötödik napon mérhetetlenül büszke leszel magadra és az általad elkészített weboldaladra!

 

Az 5 napos kihívást azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozóknak hoztuk létre, akik maguk akarják felépíteni a weboldalukat és Social Media platformjaikat.

A program nem igényel előképzettséget, sem informatikai ismereteket, hiszen ma már vannak olyan eszközök, melyek segítségével bárki képes néhány óra alatt felépíteni egy gyönyörű dizájnnal rendelkező weboldalt. A kihívás alatt biztosítjuk ezeket az eszközöket és a gyakorláshoz szükséges felületet is.

 

 

Vedd a kezedbe végre a vállalkozásod online felületeinek megjelenését!

Ma már elengedhetetlenül fontos az, hogy a vállalkozásdonak legyen egy mai trendeknek megfelelő weboldala. Eddig talán nem szántad rá magadat, hogy megcsináld vagy megcsináltasd egy fejlesztővel.

A Webkreator Webműhelyében megtanulhatod mindenféle programozói tudás és informatikai előképzettség nélkül néhány nap alatt felépíteni az első saját weboldaladat oktató videóink segítségével. Ha pedig bárhol elakadsz, akkor zárt Facebook csoportunkban felteheted a kérdéseidet. A kihívás 100 % gyakorlatorientált, mert a cél közös: Tudd, hogy képes vagy mostantól menedzselni és irányítani az online jelenlétedet, hogy ne kelljen többé függnöd senkitől.

Ha eddig irigykedve nézted más vállalkozók online megjelenését…

Akkor van egy jó hírem, néhány nap múlva könnyedén egy olyan weboldalt raksz össze magadnak, amitől a konkurenciának is csorogni fog a nyála!

 

Tudni szeretnéd, hogy mitől döglik a légy és milyen eszközökkel fogod elkészíteni a saját weboldaladat?

A weboldalad WordPressben kerül felépítésre és a Divi Visual Builder segítségével nyeri el megnyerő formáját. Talán ma még ismeretlenek számodra ezek az eszközök, előbb – utóbb azonban mindenki megismeri őket, aki irányítóvá válik a saját vállalkozása online rendszereiben. Videos oktatási anyagainknak köszönhetően az első weboldalad elkészítéséhez szükséges alapokat nagyjából 2 óra alatt sajátíthatod el.

A weboldalad alapját a WordPress adja, a képeket pedig Te hozod. Persze nem a nagyi szekrényéből előkerülő képek digitalizálására gondolok. A kihívás alatt bemutatjuk azokat a képletöltő oldalakat, ahol millió minőségi és jogtiszta képhez hozzá tudsz férni majd. Vagy akár ilyen kis grafikai elemekhez, amiket itt a Webkreator Webműhely weboldalán látsz.

Nem leszel programozó, sem webdizájner.

A kihívás célja, hogy a  résztvevők megismerjék és használni tudják azokat az eszközöket, amelyekkel bármikor képesek felépíteni a saját weboldalukat. A kihívás alatt sablonokkal dolgozunk, melyeket megtanulsz szerkeszteni, hogy a sikerélmény és a vizuális élmény 100 százalékos legyen. Természetesen a sablonokkal épített weboldalak 100 százalékosan funkcionálnak élesben. Mint például ez az oldal. Gondoltad volna? A kihívás végére bármilyen oldalt képes leszel felépíteni sablonok segítségével!

Nézd meg a legutóbbi kihívásban elkészült weboldalakat

Ők pont ugyanabban a helyzetben voltak , mint Te, amikor csatlakoztak a kihíváshoz. Ma pedig boldogok, mert nincsenek kiszolgáltatva senkinek, hanem maguk építik és szerkesztik a weboldalukat.

Milyen kézzeéfogható eredénye lesz számodra az öt napos kihívásnak?

Elkészül a weboldalad első verzója, melyet a kihívás teljesítése után magabiztosan fejleszthetsz tovább és szerkesztheted. Tudni fogod azt, hogy milyen logikai felépítésen kell végigmenned a weboldalad építése közben, hogy az felhasználóbarát legyen és meg is fogod tudni úgy csinálni az ötödik nap végére, hogy bátran meg mered mutatni jelenlegi ügyfeleidnek vagy éppen a családodnak. A kihívásban megtanulsz Facebook üzleti oldalt létrehozni, amennyiben még nem rendelkezel vele, majd megtanulod összekötni a weboldaladdal. Megismered azokat a háttérben futó, mégis szükséges dolgokat, melyek kellenek ahhoz, hogy egy weboldalt tudj üzemeltetni.

Kinyílik előtted egy új világ és magabiztosan lépkedhetsz tovább az úton, hogy fejleszd vállalkozásod megejelenését az online térben.

Hogyan lehet részt venni a kihívásban?

A kihívásba bekerülni egy 15 perces online konzultációt követően lehet. A konzultáció arra szolgál, hogy kiválasszuk a Neked tetsző sablont és a kihívás napjáig előre feltelepítsük Neked, hogy már csak a gyakorlati feladatokra tudj koncentrálni

Mi történik a weboldalammal a kihívás után?

A kihívás során elészített weboldalad a Tiéd. Amennyiben szeretnéd élesíttetni, abban az esetben segítünk Neked domain nevet választani és áttenni a saját tárhelyedre, majd beüzemelni. Az oktató videókban lesz szó a domain név és a tárhely kiválasztásáról is.

Regisztrálj az online konzultációra!

Kedves Jelentkező!

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrplapot, mellyel jelentkezel az 5 napos online kihívásra.

Az űrlap beérkezését követően 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot és leegyeztetjük az online konzultáció időpontját.