Több arculatból választhatsz

Ez lehetne a weboldalad nyitóoldala.

Ide tennénk azt a részt, ahol megszólítod az oldalad látogatóit és röviden leírod, hogy miben tudsz segíteni nekik, ha hozzád fordulnak.

Vásárlói vélemények

Néhány mondatos vásárlói véleményekkel megkezdjük a bizalomépítést oldalad látogatóinál.

„Csodálatosan rendbe tette a körömágyaimat, majd gél lakkal szuper megjelenést adott neki.”

„Jó körmöst találni nehezebb manapság, mint jó fogorvost. Én megtaláltam. Köszönöm!”

Szolgáltatásiad

Ide tehetnénk egy részletes listát a szolgálatatásaidról, melyeket vendégeid igénybe vehetnek.

Manikűr

francia...

Gél lak

bővebben..

Pedikűr

bővebben...

műköröm

bővebben...

szolgáltatásaim

Ebben a blokkban részletezzük, hogy mivel fordulhatnak hozzád a weboldalad látogatói.

Manikűr

.....

Gél lak

....

Körömágy ápolás

....

Műköröm

....

Legutóbbi munkáidból egy kis ízelítő

20% bevethetsz egy akciót

Ha most foglal nálad időpontot

Bevethetsz egy 20 % - os akciót is akár, ha most foglal nálad időpontot

Inspirálódhat a munkáidból

@képeket teszünk fel munkáidból Insta és Facebook bekövető ikonnal

Details

Vivamus in velit tincidunt mi volutpat pellentesque.

From $24

Details

Vivamus in velit tincidunt mi volutpat pellentesque.

From $24

Details

Vivamus in velit tincidunt mi volutpat pellentesque.

From $24

Details

Vivamus in velit tincidunt mi volutpat pellentesque.

From $24

A Te történeted

Rólam

Az emberek szeretik megismerni kicsit azt, akinek igénybeveszik a szolgáltatását, főleg, ha olyan kényes témáról van szó, mint a körömápolás és körömépítés.

Ebben a blokkban lehetőséged lesz bemutatkozni oldalad látogatóinak és kicsit mesélni arról, hogy milyen élményben lesz részük, ha időpontot foglalnak és elmennek hozzád.

A Te történeted

Rólam

Az emberek szeretik megismerni kicsit azt, akinek igénybeveszik a szolgáltatását, főleg, ha olyan kényes témáról van szó, mint a körömápolás és körömépítés.

Ebben a blokkban lehetőséged lesz bemutatkozni oldalad látogatóinak és kicsit mesélni arról, hogy milyen élményben lesz részük, ha időpontot foglalnak és elmennek hozzád.

Az emberek imádják a számokat

Van, aki arra is kíváncsi lesz, hogy miből választhat nálad.

0
díjaid
0
vendég
0
színpalettád
0
stílusok

Van, aki arra is kíváncsi lesz, hogy miből választhat nálad.

0
díjaid
0
vendég
0
színpalettád
0
stílusok
PEDIKŰR
Bármilyen szöveggel bíztathatod az oldalad láogatóit, hogy miért vegyék igénybe azt a szolgáltatásodat
manikűr
Könnyed nyár esti borozgatásokhoz!
hass az érzelmekre weboldalad segítségével
Előző
Következő

Legnépszerűbb csomagjaink

„Ha már ezt is megcsináltuk, csináljuk meg azt is.” Biztosan volt már vendéged, aki bevetette ezt a csatakiáltást. Ugye hogy sokkal könnyebb egy elégedett vendégnek plussz szolgáltatást is nyújtani, ami túlmutat az eredeti elképzelésén? A legjobb, hogy nagyon elégedetten és boldogan távozik tőled.

Pedikűr és manikűr X Ft

Alakíts ki csomagajánlatokat. Ha rögtön kéri a manikűr mellé a pedikűrt is, akkor adj neki kedvezményes csomagajánlatot, hiszen így dupla összeget hagy nálad.

Másik csomag X Ft

Legyen legalább két féle csomagajánlatod, amiből tud választani a látogatód, és biztosan egy alkalommal dupla szolgáltatást fog igénybevenni.

Kapcsolati űrlap

Itt tud Neked üzenetet küldeni

TETSZTIK?

ELKÉSZÍTHETJÜK A TIÉDET?

Akkor ajánljuk Neked a saját weboldalt, ha szeretnél jobban bekerülni a köztudatba a műkörmös szolgáltatásoddal. Ha úgy érzed, hogy sokat lendítene a vállalkozásodon, ha a Google keresőjében az elsők között lennél. Ha elérkezett az idő, hogy brandet építs. Ma már minden műkörmös vállalkozásnak elengedhetetlenül fontos egy kiemelkedően jó weboldal.

Szeretnéd, hogy elkészítsük a Tiédet?

Miért fontos, hogy legyen weboldalad?

Széleskörű ismertséget tudsz szerezni vele műköröm építő vállalkozásodnak. Amennyiben van már Facebook oldalad, akkor könnyedén a weboldaladra irányíthatod a közönségedet, ahol minden információhoz hozzájuthatnak a szolgáltatásoddal kapcsolatban. Az emberek jobban szeretik egyben látni az egész képet, mint információ morzsákból tájékozódni, amit a posztok adnak. Komolyságot suggal az, ha egy szolgáltatáshoz kapcsolódik egy weboldal, ahol egy helyen vannak a képek, az árak, ízlésesen tálalva. Ezen túlmenően pedig, mi nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy marketing szempontból is ütős legyen a weboldalad, hiszen az a célunk, hogyha valaki műkörmöst keres a környékeden, akkor Te juss eszébe. Ez egy jól felépített weboldallal érhető el, mert az emberek többsége vizuális típus és mi arra törekszünk, hogy Téged jegyezzen meg, és ennek egyik legjobb eszköze lesz a Te weboldalad. Ne felejtsd el, ha az emberek szolgátatást keresnek, akkor elsőként a Google keresőjét használják erre a célra, és ott tájékozódnak. Ameddig nincs weboldalad esélyed sincs a szemük elé kerülni, pedig ők konkrétan műkörmöst keresnek. Abban egyetérthetünk, ha több vendéget szeretnél, akkor ideje megerősítened az online jelenlétedet a Fecebook – on kívül, a Google – ben is!

Mennyibe kerül a weboldalad elkészítése?

Az egyedi megjelenésű, ügyfélszerző weboldaladat ingyen készítjük el, majd 15.000 Ft / hó díj ellenében biztosítjuk a stabil és biztonságos működését, illetve segítünk Neked, ha bármiben elakadnál, vagy tartalmat szeretnél frissíteni a weboldaladon. 

Profi csapat

Miért érdemes velünk elkészíttetned a weboldaladat?

Csapatunk minden tagja a saját szakterületére koncentrálva nyújtja a legjobbat, szem előtt tartva, hogy műkörmös vállalkozásod online megjelenése meggyőző és  profitábilis legyen.

Odafigyelünk Rád

Tudjuk, hogy a vállalkozásod rengeteg hozzáadott értéket ad vendégeidnek. Éppen ezért a közös munka megkezdésekor mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerjük a vállalkozásod szellemiségét és értékrendjét, hiszen ez elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy megfelelően tudjuk közvetíteni mindezt az online megjelenéseden keresztül leendő vendégeid számára.

Szakértelem egy helyen

Csapatunkban webdizájner, progamozó, szövegíró, értékesítési specialista és Social Média szakértő is megtalálható. Nem kell a különböző területeken szakemberek után kutatnod, hogy professzionális legyen az online jelenléted minden csatornán.

Hosszútávon gondolkodunk

A világ változik, az igények is változnak, ezzel együtt pedig a vásárlói szokások is. Szakmánk elkötelezett híveiként mindig naprakészek vagyunk a legújabb trendekkel kapcsolatban és tudásunkkal minden esetben támogatjuk a vállalkozásod online jelenlétét.

Megbízhatóak vagyunk

Tudjuk azt, hogy egy vállalkozásnak gyorsan kell reagálnia a piacra és bizonyos helyzetekre. Tudjuk, hogy jelentőséggel bír megbízóink részéről az "azonnal kell" érzés, hiszen egy új ötlet megvalósítása nem várhat. Pontosan emiatt Ügyfeleinknek több csatornán is biztosítjuk a kapcsolattartást.

0
Év tapasztalat
0
Munka óra csapatban
0
Sikeres projekt
Hasznos információk

Gyakran feltett kérdések

Összeszedtük azokat a kérdéseket, melyek valószínüleg  megfogalmazódtak Benned oldalunk olvasása közben és hasznosak lehetnek számodra.

Neked ajánljuk, ha fontos az, hogy jelen legyél az online térben – megelőzve a konkurenciádat –  egy modern és mindig napra kész weboldallal. Neked ajánljuk, ha nincs sem időd, sem kedved, sem megfelelő tudásod saját magadnak megcsinálni, hanem szeretnéd profikra bízni a weboldalad elkészítését és üzemeltetését.

Telefonon vagy e – mailben egyeztetünk egy díjmentes online konzultációt.
A konzultáción meghatározzuk a Te weboldalad célját és meghatározzuk a főbb arculati elemeket és színvilágot.
Segítünk abban, hogy gördülékenyen meg tudd írni a weboldalra felkerülő szövegeket.
Amennyiben minden elképzelésednek megfelelnek a konzultáción megbeszéltek, elküldjük Neked a szerződést, az aláírást követően elkezdődik a weboldalad elkészítése.
A kész weboldalt átadjuk Neked a szerződésben közösen meghatározott időpontban, hogy műkörmös vállalkozásod szolgálatába állíthasd.

Természetesen! Sok ügyfelünk keresett meg bennünket ezzel a céllal, hiszen az 5 – 10 éve készült weboldalaik esetében időszerű volt egy arculati és tartalmi frissítés is.

Igen, hiszen a célunk az, hogy  teljes mértékben elégedett legyél induló vagy éppen új köntösbe öltöztetett weboldaladdal.

Weboldaladat ingyen készítjük el és be is üzemeljük, majd 15.000 Ft havi díj ellenében fenntartjuk, biztosítjuk annak zökkenőmentes működését és elvégezzük az általad kért tartalmi módosításokat, amikor aktuálisak. A havi díj minden hónap 5 – ik napján kerül kiszámlázásra.

Egy weboldal elkészítése önmagában több száz ezer Forintos lincesz díjak megfizetésével jár. Ezekkel a jogtiszta licenszekkel mi rendelkezünk, így nem neked kell egyösszegben előteremtened. Az elkészült weboldalad folyamatos frissítést és karbantartást igényel, hogy minden percben jól működjön és biztonságosan, megfelelő tárhelyen. A havi díjunk tartalmazza a tárhelyet is, ahol a weboldalad működik. Úgy képzeld ezt el, mint a saját vállalkozásod helységét, ahol fel tudod állítani az asztalodat és tudod fogadni a vendégeket.

  • garanciát vállalunk a weboldalad technikai működésére,
  • stabil tárhelyet biztosítunk Neked,
  • elektronikus és telefonos ügyfélszolgálatot tartunk fenn számodra,
  • biztosítjuk a domain fenntartását és
  • az SSL tanúsítványt, mely biztonságossá teszi a weboldaladat,
  • mindig egy profin működő weboldalad lesz,
  • feltöltjük az új tartalmaidat, amit szeretnél megjeleníteni a weboldaladon időről – időre
  • jogtiszta képeket és licenszeket biztosítunk weboldaladon

Természetesen igen, minden weboldalunk reszponzív, így könnyedén használható bármilyen okoseszközről is. Elképzelhető, hogy most is telefonról nézed. Itt kicsit másfajta megjelenést kell biztosítanunk ahhoz, hogy áttekinthető és felhasználóbarát legyen. Próbáld csak ki az asztali gép vagy laptop nézetet. Ugye, hogy egészen más? 🙂

Egyeztetünk arról, hogy milyen domain nevet szeretnél, és mi befoglaljuk Neked. Egy db .hu végződésű domaint tartalmaz mindegyik csomagunk.

Maradhat a jelenlegi szolgáltatódnál.

Az ingyenes weboldal készítő csomagjainkban foglaltakat csak saját szerveren üzemeltetjük, külsős tárhelyre nem töltjük fel, hiszen csak így tudjuk vállalni a garanciát a gondtalan működésre. A tárhely díját tartalmazza a havi díjunk.

Ügyfeleink többségének nagyon kényelmes az online konzultáció lehetősége, hiszen így nincsenek helyhez és sokszor időhöz sem kötve. Mi is az online és telefonos kapcsolattartást preferáljuk, hiszen ugyanakkora hatékonysággal működik, mint a személyes megbeszélések. Amennyiben Te mégis inkább a személyes találkozók híve vagy, ebben az esetben természetesen van erre is lehetőség egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban.

Weboldalad akár 3 nap alatt rendelkezésedre áll, hogy minél több embert el tudj érni vele.

Tedd meg a következő lépést és lépj velünk kapcsolatba!

Küldd el nekünk az alábbi űrlapot

Az űrlap beérkezését követő 24 órában felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon vagy e – mailben és egyeztetünk egy ingyenes online konzultációs időpontot.