Weboldal készítés

Ingyen Elkészítjük vállalkozásod ügyfélszerző weboldalát

Kis – és középvállalkozásoknak és értékesítőknek készítünk reszponzív, ügyfélszerző weboldalakat – ingyen. 

 • Szeretnél jobban bekerülni a köztudatba a szolgáltatásoddal?
 • Sokat lendítene a vállalkozásodon, ha a Google keresőjében az elsők között lennél?
 • Elérkezett az idő, hogy brandet építs?
 • Ma már minden vállalkozásnak elengedhetetlenül fontos egy kiemelkedően jó weboldal.

 

Szeretnéd, hogy elkészítsük a Tiédet?

Ízelítő referencia munkáinkból

Nézz meg néhány általunk készített weboldalt

SEO
Optimizáció

Már a honlapod megalkotásakor nagy hangsúlyt fektetünk a kulcsszókutatásra és ezek beintegrálására a weboldaladba. Tudjuk, hogy a Google keresőjében előkelő helyet elérni egy folyamat, éppen ezért már a weboldalad elkészítésekor megtesszük a szükséges lépéseket. Konzultációnkon pedig segítünk Neked meghatározni az irányt, hogy a SEO jó eredményeket hozzon hosszútávon.

Modern
Megjelenés

Egyedi arculatot kap a weboldalad, követve a mostani trendeket. Elképzelhető, hogy van már weboldalad, és úgy érzed, hogy lecserélnéd az arculatát és modernizálnád azt. Ebben is segítünk ingyenes konzultációnkon. Meghatározzuk a célt és a célközönséget, aki előtt szeretnéd weboldaladat megjeleníteni. Kidolgozzuk a főbb arculati és szerkezeti felépítést, majd a terveket megosztjuk Veled.

Hozzáférés
Elemzésekhez

Minden vállalkozásban fontos az eredmények mérése. A weboldalad látogatottságának elemzési adataihoz is könnyedén hozzáférhetsz. Rugalmas csomagajánlatainknak köszönhetően pedig gyors változtatásokat tudunk elvégezni weboldaladon, hogy növeld az eredményeidet. Amennyiben úgy döntesz, hogy havonta kérsz elemzést tőlünk a weboldalad látogatottságáról, arra is van lehetőséged.

Social Media
Integráció

Könnyedén eljuthatnak a látogatóid a weboldaladról a Social Media felületeidre is, mert beintegráljuk a követésre ösztönző ikonokat a megfelelő helyekre. Ezen kívül pedig Te is nyomon tudod követni az oldalad látogatóit célzott hirdetésekkel, hiszen beépítjük a Facebook Pixelt a weboldaladba.

Mennyibe kerül a weboldalam elkészítése?

Az egyedi megjelenésű, ügyfélszerző weboldaladat ingyen készítjük el, majd havi díj ellenében biztosítjuk a stabil és biztonságos működését, illetve segítünk Neked, ha bármiben elakadnál, vagy tartalmat szeretnél frissíteni a weboldaladon. 

Mi fog megjelenni a weboldalamon?

Minden weboldalnak megvan a maga küldetése és célja. Tartalmának kialakításakor minden esetben segítséget nyújtunk, hogy az leginkább tükrözze vállalkozásod szellemiségét. Kialakításakor fontos szempont, hogy a látogató rögtön tudja, hogy jó helyen jár és pontosan a Te szolgáltatásod az, amit keresett. Ehhez dögös címsorra és ízléses, egyben figyelemfelkeltő képekre van szükséged. A lenti összefoglalónkban olvashatsz arról, hogy mik a leggyakoribb oldalai egy weboldalnak. Ezek természetesen folyamatosan bővülhetnek, hiszen, ha sok látogató érkezik a weboldaladra, akkor érdemes bevetned különböző marketing eszközöket is, hogy újabb látogatókat szerezz és belőlük megrendelők, ügyfelek váljanak. A Te egyik legjobb eszközöd lesz a weboldalad, hogy nagy közönség előtt prezentálhasd a szolgáltatásaidat.

Főoldal

Látogatóid a főoldalra kerülve tudhatják, hogy jó helyen járnak és a problémájukra a Te vállalkozásod és szolgáltatásod lesz a megoldás.

Kapcsolatfelvételi űrlap

A weboldalad látogatói könnyen kapcsolatba léphetnek Veled.

Szolgáltás bemutatása

Többféle irányból érdemes megközelítenünk a szolgáltatásaid bemutatását, hogy az érdeklődőknek mindig Te juss eszébe, illetve hogy akinek aktuális a Te szolgáltatásod, rögtön felvegyék Veled a kapcsolatot.

Blogbejegyzés megjelenítése

Ma már a blogbejegyzések szinte elengedhetetlen részei egy jó honlapnak. Szakértelmed megmutatásának egyik fontos eszköze, mellyel bizalmat építhetsz az érdeklődők körében. A blog írás jelentősen segíti a Google - ban az előrejutást. Új weboldaladon korlátlan számú blog bejegyzést tudsz elhelyezni.

Ügyfélvélemények

A látogatók bizalmának megszerzése az egyik legfontosabb feladata a céges weboldaladnak. Vállalkozásod részletes bemutatása kiindulásnak tökéletes, ezen felül pedig egyéb lehetőségek is rendelkezésére állnak a bizalom kiépítéséhez. Egyik ilyen, a korábbi vásárlók, ügyfelek véleményének megjelenítése. Az elégedett ügyfelek és vásárlók névvel (plusz akár fényképpel) megjelenített véleményei segítségével jelentősen növelni tudod a weboldalad által generált bevételeket.

Korlátlan aldomain hozzárendelés

Nem minden esetben csak a főoldalunkat akarjuk megmutatni a látogatóinknak. Vannak aktuális információk vagy időszakosan igénybe vehető szolgáltatások. Ezen kívül pedig vannak kimondottan értékesítést elősegítő landing oldalak, melyeket szintén célszerű elkülöníteni a főoldalunktól. A fentiek korlátlan számban létrehozhatóak, hogy a weboldal látogatói minden releváns információt megkapjanak majd, egy jól strukturált, általad meghatározott rendszerben.

Lépj a következő szintre és ismerd meg az ingyenes weboldalad elkészítéséhez választható havi díjas csomagjaink tartalmát

Weboldal készítés havi díjas csomagajánlatok

A csomagajánlatok tartalmazzák a weboldalad ingyenes elkészítését és beüzemelését. A havi díj a beüzemelés napján lép érvénybe és minden hónap 5. napján kerül kiszámlázásra.

Alap

Ingyenes weboldal készítés és havi díjas karbantartás. Havi egy módosítás a weboldaladon díjmentesen.

15.000 Ft / hó

az alap csomag tartalma

Haladó

Ingyenes weboldal készítés és havi díjas karbantartás. Havi három módosítás a weboldaladon díjmentesen.

25.000 Ft / hó

a haladó csomag tartalma

Prémium

Ingyenes weboldal készítés és havi díjas karbantartás. Havi hét módosítás a weboldaladon díjmentesen.

45.000 ft / hó

A prémium csomag tartalma

Áraink tájékoztató jellegűek. Minden weboldal üzemeltetésénél felmerülhetnek egyedi és extra igények, melyekre személyre szabott árajánlatot adunk részletes konzultációnkat követően.

Profi csapat

Miért érdemes minket választanod?

Csapatunk minden tagja a saját szakterületére koncentrálva nyújtja a legjobbat, szem előtt tartva, hogy a vállalkozásod online megjelenése meggyőző és  profitábilis legyen.

Odafigyelünk Rád

Tudjuk, hogy a vállalkozásod rengeteg hozzáadott értéket ad ügyfeleidnek. Éppen ezért a közös munka megkezdésekor mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerjük a vállalkozásod szellemiségét és értékrendjét, hiszen ez elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy megfelelően tudjuk közvetíteni mindezt az online megjelenéseden keresztül ügyfeleid és leendő ügyfeleid számára.

Szakértelem egy helyen

Csapatunkban webdizájner, progamozó, szövegíró, értékesítési specialista és Social Média szakértő is megtalálható. Nem kell a különböző területeken szakemberek után kutatnod, hogy professzionális legyen az online jelenléted minden csatornán.

Hosszútávon gondolkodunk

A világ változik, az igények is változnak, ezzel együtt pedig a vásárlói szokások is. Szakmánk elkötelezett híveiként mindig naprakészek vagyunk a legújabb trendekkel kapcsolatban és tudásunkkal minden esetben támogatjuk a vállalkozásod online jelenlétét.

Megbízhatóak vagyunk

Egy vállalkozásnak gyorsan kell reagálnia a piacra és bizonyos helyzetekre. Tudjuk, hogy jelentőséggel bír megbízóink részéről az "azonnal kell" érzés, hiszen egy új ötlet megvalósítása nem várhat. Pontosan emiatt Ügyfeleinknek több csatornán is biztosítjuk a kapcsolattartást.

Év tapasztalat
0
Munka óra csapatban
0
Sikeres projekt
0
Hasznos információk

Gyakran feltett kérdések

Összeszedtük azokat a kérdéseket, melyek gyakran megfogalmazódnak oldalunk látogatóiban és Neked is hasznosak lehetnek.

Azoknak a kis – és középvállalkozóknak és értékesítőknek ajánljuk, akiknek fontos az, hogy modern és mindig napra kész weboldaluk legyen. Ellenben nincs idejük, sem kedvük saját maguknak megcsinálni, hanem szeretnék profikra bízni a weboldaluk elkészítését és üzemeltetését.

Telefonon vagy e – mailben egyeztetünk egy díjmentes online konzultációt.
A konzultáción meghatározzuk a Te weboldalad célját és meghatározzuk a főbb arculati elemeket és színvilágot.
Segítünk abban, hogy gördülékenyen meg tudd írni a weboldalra felkerülő szövegeket.
Amennyiben minden elképzelésednek megfelelnek a konzultáción megbeszéltek, elküldjük Neked a szerződést, az aláírást követően elkezdődik a weboldalad elkészítése.
A kész weboldalt átadjuk Neked a szerződésben közösen meghatározott időpontban, hogy vállalkozásod szolgálatába állíthasd.

Természetesen! Sok vállalkozó ügyfelünk keresett meg bennünket ezzel a céllal, hiszen az 5 – 10 éve készült weboldalaik esetében időszerű volt egy arculati és tartalmi frissítés is.

 

Igen, hiszen a célunk az, hogy  teljes mértékben elégedett legyél induló vagy éppen új köntösbe öltöztetett weboldaladdal.

Weboldaladat ingyen készítjük el és be is üzemeljük, majd havi díj ellenében fenntartjuk, biztosítjuk annak zökkenőmentes működését és elvégezzük az általad kért tartalmi módosításokat, amikor aktuálisak. 

Egy weboldal frissítést és karbantartást igényel, hogy folyamatosan jól működjön és biztonságosan, megfelelő tárhelyen. Ügyfeleink többsége pedig folyamatosan fejleszti a vállalkozását, ami a weboldala tartalmának frissítésére is kiterjed. Hiszünk abban, hogy a problémák megelőzése mindig kevesebb pénzbe és energiába kerül, mint a problémák megoldása. A csomagajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy ne kelljen ezekre a feladatokra keresni külsős szakembert vagy céget, akik magas óradíjat kiszámlázva elvégzik a szükséges feladatokat a weboldaladon, hogy az zökkenőmentesen teljesítse küldetését minden percben.

 • garanciát vállalunk a weboldalad technikai működésére,
 • stabil tárhelyet biztosítunk Neked,
 • elektronikus és telefonos ügyfélszolgálatot tartunk fenn számodra,
 • biztosítjuk a domain fenntartását és
 • az SSL tanúsítványt, mely biztonságossá teszi a weboldaladat,
 • mindig egy profin működő weboldalad lesz,
 • feltöltjük az új tartalmaidat, amit szeretnél megjeleníteni a weboldaladon időről – időre – az általad kiválasztott csomagban foglaltaknak megfelelően.
 • jogtiszta képeket és licenszeket biztosítunk weboldaladon

A havi díjas csomagok közötti átjárás évente két alkalommal lehetséges. Rugalmasak vagyunk ebben, hiszen tudjuk, hogy Ügyfeleink többségének egy – egy kampány időszakban több módosításra és bővítésre is szüksége van, így lehetőséget biztosítunk a kisebb csomagról nagyobb csomagra váltásra, illetve visszafele is.

Természetesen igen, minden weboldalunk reszponzív, így könnyedén használható bármilyen okoseszközről.

Egyeztetünk arról, hogy milyen domain nevet szeretnél, és mi befoglaljuk Neked. Egy db .hu végződésű domaint tartalmaz mindegyik csomagunk.

Maradhat a jelenlegi szolgáltatódnál.

Az ingyenes weboldal készítő csomagjainkban foglaltakat csak saját szerveren üzemeltetjük, külsős tárhelyre nem töltjük fel, hiszen csak így tudjuk vállalni a garanciát a gondtalan működésre. A tárhely díját a weboldalkészítő havi csomagjaink mindegyike tartalmazza.

Ügyfeleink többségének nagyon kényelmes az online konzultáció lehetősége, hiszen így nincsenek helyhez és sokszor időhöz sem kötve. Mi is az online és telefonos kapcsolattartást preferáljuk, hiszen ugyanakkora hatékonysággal működik, mint a személyes megbeszélések. Amennyiben Te mégis inkább a személyes találkozók híve vagy, ebben az esetben természetesen van erre is lehetőség egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban.

Tedd meg a következő lépést és lépj velünk kapcsolatba!

Küldd el nekünk az alábbi űrlapot

Az űrlap beérkezését követő 24 órában felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon vagy e – mailben és egyeztetünk egy ingyenes online konzultációs időpontot.