Weboldal készítés Egyéni vállalkozóknak

Elkészítjük weboldalát kedvező áron, Rövid határidővel

Egyéni vállalkozóknak készítünk reszponzív, ügyfélszerző weboldalakat. Weboldalaink elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy könnyen kezelhető és felhasználóbarát legyen. Erre a célra kialakítottunk egy weboldal készítő csomagot, amely a fentiek megvalósulása mellett mindent tartalmaz, amire Önnek – mint weboldal tulajdonosnak – szüksége van.

SEO
Optimizáció

Már a honlapja megalkotásakor nagy hangsúlyt fektetünk a kulcsszókutatásra és ezek beintegrálására a Ön weboldalába. Tudjuk, hogy a Google keresőjében előkelő helyet elérni egy folyamat, éppen ezért már a weboldala elkészítésekor megtesszük a szükséges lépéseket. Konzultációnkon pedig segítünk Önnek meghatározni az irányt, hogy a SEO jó eredményeket hozzon hosszútávon.

Modern
Megjelenés

Egyedi arculatot kap a weboldala, követve a mostani trendeket. Elképzelhető, hogy van már weboldala, és úgy érzi, hogy lecserélné az arculatát és modernizálná azt. Ebben is segítünk ingyenes konzultációnkon. Meghatározzuk a célt és a célközönséget, aki előtt szeretné weboldalát megjeleníteni. Kidolgozzuk a főbb arculati és szerkezeti felépítést, majd a terveket megosztjuk Önnel.

Hozzáférés
Elemzésekhez

Minden vállalkozásban fontos az eredmények mérése. A weboldala látogatottságának elemzési adataihoz is könnyedén hozzáférhet. Rugalmas csomagajánlatainknak köszönhetően pedig gyors változtatásokat tudunk elvégezni az Ön weboldalán, hogy növelje az eredményeidet. Amennyiben úgy dönt, hogy havonta kér elemzést a weboldalának látogatottságáról, arra is van lehetősége.

Social Media
Integráció

Könnyedén eljuthatnak a látogatói a weboldaláról a Social Media felületeire is, mert beintegráljuk a követésre ösztönző ikonokat a megfelelő helyekre a weboldalán. Ezen kívül pedig, Ön is nyomon tudja követni a weboldala látogatóit célzott hirdetésekkel, hiszen beépítjük a Facebook Pixelt az Ön weboldalába. Amennyiben szeretné még jobban felpörgetni a vevőszerzést és még inkább növelné oldala látogatottságát, úgy igénybe veheti a Sikeres Facebook Stratégia csomagunkat.

Mennyibe kerül a weboldal készítés csomag?

Az Ön professzionális egyedi weboldalát egy egyszeri 49.000 Ft – os díjért készítjük el, majd az Ön által kiválasztott havi üzemeltetési díj ellenében biztosítjuk a stabil és biztonságos működését, illetve segítünk Önnek, ha bármiben elakadna, vagy tartalmat szeretne frissíteni a weboldalán. 

Mi fog megjelenni a weboldalán?

Minden weboldalnak megvan a maga küldetése és célja. A weboldal tartalmának kialakításakor minden esetben segítséget nyújtunk, hogy az leginkább tükrözze vállalkozása szellemiségét. A weboldal kialakításakor fontos szempont, hogy a látogató rögtön tudja, hogy jó helyen jár és pontosan az Ön szolgáltatása az, amit keresett. Ehhez dögös címsorra és ízléses, egyben figyelemfelkeltő képekre van szüksége. A lenti összefoglalónkban olvashat arról, hogy mik a leggyakoribb oldalai egy weboldalnak. Ezek természetesen folyamatosan bővülhetnek, hiszen, ha sok látogató érkezik a weboldalára, akkor érdemes bevetnie különböző marketing eszközöket is, hogy újabb látogatókat szerezzen és a látogatókból megrendelők, ügyfelek váljanak. Az Ön egyik legjobb eszköze lesz a weboldala, hogy nagy közönség előtt prezentálhassa szolgáltatásait.

Főoldal

Látogatói a főoldalra kerülve tudhatják, hogy jó helyen járnak és a problémájukra az Ön vállalkozása és szolgáltatása lesz a megoldás.

Kapcsolatfelvételi űrlap

A weboldala látogatói könnyen kapcsolaba léphetnek Önnel.

Szolgáltás bemutatása

Többféle irányból érdemes megközelítenünk szolgáltatásainak bemutatását, hogy az érdeklődőknek mindig Ön jusson eszébe, illetve, hogy akinek aktuális az Ön szolgáltatása, rögtön felvegye Önnel a kapcsolatot.

Blogbejegyzés megjelenítése

Ma már a blogbejegyzések szinte elengedhetetlen részei egy jó honlapnak. Szakértelmünk megmutatásának egyik fontos eszköze, mellyel bizalmat építhetünk az weboldalunk látogatóinál. A blog írás pedig jelentősen segíti a Google - ban a weboldalunk előrejutását. Új weboldalán korlátlan számú blog bejegyzést el fog tudni helyezni.

Ügyfélvélemények

A látogatók bizalmának megszerzése az egyik legfontosabb feladata az Ön céges weboldalának. Vállalkozásának részletes bemutatása kiindulásnak tökéletes, ezen felül pedig egyéb lehetőségek is rendelkezésére állnak a bizalom kiépítéséhez. Egyik ilyen, a korábbi vásárlók, ügyfelek véleményének megjelenítése. A feljebb már említett céges bemutatkozáshoz és a szolgáltatásokhoz, termékekhez is Ön készíti el a szövegeket - segítségünkkel. Ezt tudják a látogatók is, így kisebb jelentőséget tulajdonítanak nekik, mint a harmadik féltől érkező véleményeknek. Természetesen azt mindenképpen Ön szabályozza, hogy mi jelenhet meg weboldalán. Az elégedett ügyfelek és vásárlók névvel (plusz akár fényképpel) megjelenített véleményei segítségével jelentősen növelni tudja a weboldala által generált bevételeket.

Korlátlan aldomain hozzárendelés

Nem minden esetben csak a főoldalunkat akarjuk megmutatni a látogatóinknak. Vannak aktuális információk vagy időszakosan igénybe vehető szolgáltatások. Ezen kívül pedig vannak kimondottan értékesítést elősegítő landing oldalak, melyeket szintén célszerű elkülöníteni a főoldalunktól. A fentiek korlátlan számban létrehozhatóak, hogy a weboldal látogatói minden releváns információt megkapjanak majd, egy jól strukturált, Ön által meghatározott rendszerben.

Lépjen a következő szintre és válassza ki az ön elképzeléseihez illő csomagot

Weboldal készítés csomagajánlatok

A csomagajánlatok tartalmazzák a weboldal elkészítésének és beüzemelésének egyszeri díját, azaz 49.900 Ft – ot, mely a weboldal átadásakor esedékes. A havi üzemeltetési díj a beüzemelést követő hónap első napjától lép érvénybe.

Alap

Weboldal elkészítés és beüzemelés egyszeri díja. Majd havi díjas üzemeltetés és karbantartás.

49.900 Ft

15.000 Ft/ hó üzemeltetés
az alap csomag tartalma

Haladó

Weboldal elkészítés és beüzemelés egyszeri díja. Majd havi díjas üzemeltetés és karbantartás.

49.900 Ft

25.000 Ft/ hó üzemeltetés
a haladó csomag tartalma

Prémium

Weboldal elkészítés és beüzemelés egyszeri díja. Majd havi díjas üzemeltetés és karbantartás.

49.900 Ft

45.000 Ft/ hó üzemeltetés
A prémium csomag tartalma

Áraink tájékoztató jellegűek. Minden weboldal elkészítésénél felmerülhetnek egyedi és extra igények, melyekre személyre szabott árajánlatot adunk részletes konzultációnkat követően.

Profi csapat

Miért érdemes minket választania?

Csapatunk minden tagja a saját szakterületére koncentrálva nyújtja a legjobbat, szem előtt tartva, hogy az Ön online megjelenése meggyőző és  profitábilis legyen.

Odafigyelünk Önre

Tudjuk, hogy az Ön vállalkozása rengeteg hozzáadott értéket ad az ügyfeleinek. Éppen ezért a közös munka megkezdésekor mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerjük az Ön vállalkozásának szellemiségét és értékrendjét, hiszen ez elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy megfelelően tudjuk közvetíteni mindezt az online megjelenésén keresztül ügyfelei és leendő ügyfelei számára.

Szakértelem egy helyen

Csapatunkban webdizájner, progamozó, szövegíró, értékesítési specialista és Social Média szakértő is megtalálható. Nem kell a különböző területeken szakemberek után kutatnia, hogy professzionális legyen az online jelenléte minden csatornán.

Hosszútávon gondolkodunk

A világ változik, az igények is változnak, ezzel együtt pedig a vásárlói szokások is. Szakmánk elkötelezett híveiként mindig naprakészek vagyunk a legújabb trendekkel kapcsolatban és tudásunkkal minden esetben támogatjuk meglévő ügyfeleink online jelenlétét.

Megbízhatóak vagyunk

Tudjuk azt, hogy egy vállalkozásnak gyorsan kell reagálnia a piacra és bizonyos helyzetekre. Tudjuk, hogy jelentőséggel bír megbízóink részéről az "azonnal kell" érzés, hiszen egy új ötlet megvalósítása nem várhat. Pontosan emiatt Ügyfeleinknek biztosítjuk több csatornán is a kapcsolattartást.

0
Év tapasztalat
0
Munka óra csapatban
0
Sikeres projekt
Hasznos információk

Gyakran feltett kérdések

Összeszedtük azokat a kérdéseket, melyek gyakran megfogalmazódnak oldalunk látogatóiban és az Ön számára is hasznosak lehetnek.

Azoknak az egyéni vállalkozóknak ajánljuk, akiknek fontos az, hogy modern és mindig napra kész weboldaluk legyen. Ellenben nincs idejük, sem kedvük saját maguknak megcsinálni, hanem szeretnék profikra bízni a weboldaluk elkészítését és üzemeltetését.

Telefonon vagy e – mailben egyeztetünk egy díjmentes online konzultációt.
A konzultáción meghatározzuk az Ön weboldalának célját és meghatározzuk a főbb arculati elemeket és színvilágot.
Segítünk abban, hogy Ön gördülékenyen meg tudja írni a weboldalra felkerülő szövegeket, illetve igénybe veheti szövegírónk munkáját is.
Amennyiben minden elképzelésének megfelelnek a konzultáción megbeszéltek, elküldjük Önnek a szerződést, az aláírást követően elkezdődik a weboldalának elkészítése.
A kész weboldalt átadjuk Önnek a szerződésben közösen meghatározott időpontban, hogy vállalkozása szolgálatába állítsa.

Természetesen! Sok vállalkozó ügyfelünk keresett meg bennünket ezzel a céllal, hiszen az 5 – 10 éve készült weboldalaik esetében időszerű volt egy arculati és tartalmi frissítés is.

 

Igen, hiszen a célunk az, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen induló vagy éppen új köntösbe öltöztetett weboldalával.

 

Egy egyszeri díjért elkészítjük weboldalát, majd havi díj ellenében fenntartjuk, biztosítjuk annak zökkenőmentes működését. 

Egy weboldal frissítést és karbantartást igényel, hogy folyamatosan jól működjön és biztonságosan. Ügyfeleink többsége pedig folyamatosan fejleszti a vállalkozását, ami a weboldala tartalmának frissítésére is kiterjed. Hiszünk abban, hogy a problémák megelőzése mindig kevesebb pénzbe és energiába kerül, mint a problémák megoldása. A csomagajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy ne kelljen ezekre a feladatokra keresni külsős szakembert vagy céget, akik magas óradíjat kiszámlázva elvégzik a szükséges feladatokat az Ön weboldalán, hogy az zökkenőmentesen teljesítse küldetését minden percben.

  • garanciát vállalunk az Ön weboldalának technikai működésére,
  • stabil tárhelyet biztosítunk Önnek,
  • elektronikus ügyfélszolgálatot tartunk fenn az Ön részére,
  • biztosítjuk a domain fenntartását és
  • az SSL tanúsítványt, mely biztonságossá teszi az Ön weboldalát,
  • mindig egy profin működő weboldala lesz,
  • feltöltjük az új tartalmait, amit szeretne megjeleníteni a weboldalán időről – időre – az Ön által kiválasztott csomagban foglaltaknak megfelelően.

A havi díjas csomagok közötti átjárás évente két alkalommal lehetséges. Rugalmasak vagyunk ebben, hiszen tudjuk, hogy Ügyfeleink többségének egy – egy kampány időszakban több módosításra és bővítésre is szüksége van, így lehetőséget biztosítunk a kisebb csomagról nagyobb csomagra váltásra, illetve visszafele is.

Természetesen igen, minden weboldalunk reszponzív, így könnyedén használható bármilyen okoseszközről.

Egyeztetünk arról, hogy milyen domain nevet szeretne, és mi befoglaljuk Önnek. Egy db .hu végződésű domaint tartalmaz mindegyik csomagunk.

Maradhat a jelenlegi szolgáltatójánál.

A weboldal készítő csomagjainkban foglaltakat csak saját szerveren üzemeltetjük, külsős tárhelyre nem töltjük fel, hiszen csak így tudjuk vállalni a garanciát a gondtalan működésre. A tárhely díját a weboldalkészítő csomagjaink mindegyike tartalmazza.

Ügyfeleink többségének nagyon kényelmes az online konzultáció lehetősége, hiszen így nincsenek helyhez és sokszor időhöz sem kötve. Mi is az online és telefonos kapcsolattartást preferáljuk, hiszen ugyanakkora hatékonysággal működik, mint a személyes megbeszélések. Amennyiben Ön mégis inkább a személyes találkozók híve, ebben az esetben természetesen van erre is lehetőség egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban.

Tegye meg a következő lépést és lépjen velünk kapcsolatba

Küldje el nekünk az alábbi űrlapot

Az űrlap beérkezését követő 24 órában felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e – mailben és egyeztetünk egy ingyenes online konzultációs időpontot.