UI designer | Services

Szolgáltatásaim

Az alábbi területeken tudok segíteni:

Arculat és logó

Segítek kiválasztani és kialakítani a megfelelő arculati elemeket és színeket. A logód, mint az arculat leginkább meghatározó elemének megtervezését is rám bízhatod!

Webdesign / UI design

Weblap látványterv (layout) készítés programozás nélkül.
Egyedi, letisztult, reszponzív weboldal készítés, WordPress tartalomkezelő rendszerben! Ha te szeretnéd kezelni az oldalad, a használatát is megtanítom.

Névjegy design

Nem lenne teljes az arculat, stílusos névjegy nélkül. Elkészítem a névjegyed szabványos, nyomdakész tervét PSD formátumban.

GYIK

"Miért nincs árlista?"

Az áraim személyre – pontosabban feladatra -szabottak, az árképzés a projektre fordított idővel és munkával arányos. Ha van elképzelésed, vedd fel velem a kapcsolatot és a részletek ismeretében fogom meghatározni az árat.

"Vállalsz SOS projektet?"

Ilyen munkára mást kell keresned. A weboldal-, és a logótervezés egy többlépcsős folyamatból épülő tevékenység. Rengeteg ötlet megy a kukába, mire kialakul az a változat, amit már jó szívvel adok ki a kezeim közül. A tervezés folyamata sok időt emészt fel. Ha egy munkát tegnapra kell megcsinálni, az a minőség rovására megy.

"Minden megbízást elvállalsz?"

Nem. Szerencsejátékkal, felnőtt tartalmakkal kapcsolatos, valamint törvénybe ütköző, vagy törvénysértésre buzdító tartalmakkal kapcsolatos megrendeléseket nem teljesítek. Elutasítom/visszaadom a megbízást abban az esetben is, ha a megbízó bármely módon gátolja a hatékony együttműködést.

"Névjegyet is tervezel?"

Igen, tervezek! Nyomdakész látványtervet készítek, ami egyszeri költség a számodra, mivel a módosítható tervet a megfelelő formátumban rendelkezésedre bocsátom.

"Kérsz előleget?"

Igen. 40% előleget kérek a szerződés aláírásakor. A fennmaradó 60% a megbízó által jóváhagyott, kész projekt átadásakor fizetendő. Ezt követően adom át a kapcsolódó forrásfájlokat, jelszavakat, egyéb dokumentumokat.

"Mennyi idő alatt készül el egy honlap?"

Egyszerűbb munkákat 3 hetes határidővel tudok vállalni. Nagyobb projekteknél ez akár több hónap is lehet.

"Van egy félkész honlapom,
csak be kéne fejezni. Elvállalod?"

“Belenyúlós” feladatot a legtöbb designer nem vállal el; én sem. Egyszerűen azért, mert egy más által elkezdett munka más stílusban készül, amit nem tehet egy webdesigner sem magáévá. A nevemet pedig csak ahhoz adom, amit teljes egészében én csináltam. Felelősséget is csak azért vállalok.

Blog

Miért olyan fontos a webes jelenlét?

Mert a web lett az első számú információ forrás! A napi információk jelentős részét webes forrásokból szerezzük be. Híreket olvasunk, vásárolunk, szolgáltatót keresünk. Aztán az internetes találatokból mazsolázunk ...

Kövessük-e mindenáron a trendeket?

Az év vége mindig attól hangos, hogy jövőre milyen divatirányzatok várhatók a világban. Nincs ez másként a webes tervezés világában sem. Alig akad olyan szakmai blog, amelyik ne foglalkozna ezzel a témával, így akkor is belefuthatunk, ha nem akarunk ...

Reszponzív weboldal - előnyök

2014 körül kezdtünk el ismerkedni a kifejezéssel, amikor az okostelefonok kiugró térhódításba kezdtek: Reszponzív weboldal. Azt jelenti, érzékeny, könnyen irányítható. Esetünkben ez a weboldal használhatóságára értendő ...

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben árajánlatot kérnél, vagy kérdésed van, töltsd ki kérlek az űrlapot! Megkeresésedre 24 órán belül válaszolok.