Szolgáltatásaim

UI designer / szabadúszó / Tata / Services

01.

Arculat és logó

Segítek kiválasztani és kialakítani a megfelelő arculati elemeket és színeket. A logód, mint az arculat leginkább meghatározó elemének megtervezését is rám bízhatod!

Weblap látványterv (layout) készítés programozás nélkül.
Egyedi, letisztult, reszponzív weboldal készítés, WordPress tartalomkezelő rendszerben! Ha te szeretnéd kezelni az oldalad, a használatát is megtanítom.

02.

Webdesign /
UI design

03.

Névjegy design

Nem lenne teljes az arculat, stílusos névjegy nélkül. Elkészítem a névjegyed szabványos, nyomdakész tervét PSD formátumban.

GYIK

"Miért nincs árlista?"

Az áraim személyre – pontosabban feladatra -szabottak, az árképzés a projektre fordított idővel és munkával arányos. Ha van elképzelésed, vedd fel velem a kapcsolatot és a részletek ismeretében fogom meghatározni az árat.

"Vállalsz SOS projektet?"

Ilyen munkára mást kell keresned. A weboldal-, és a logótervezés egy többlépcsős folyamatból épülő tevékenység. Az első ötlet megszületésétől kezdve is rengeteg változat megy a kukába, mire kialakul az, amit már jó szívvel adok ki a kezeim közül.  A tervezés folyamata sok időt emészt fel. Ha egy munkát tegnapra kell megcsinálni, az a minőség rovására megy.

"Minden megbízást elvállalsz?"

Nem. Szerencsejátékkal, felnőtt tartalmakkal kapcsolatos, valamint törvénybe ütköző, vagy törvénysértésre buzdító tartalmakkal kapcsolatos megrendeléseket nem teljesítek. Továbbá fenntartom annak jogát, hogy visszautasítsak egyéb megbízásokat is, ha azt bármely okból indokoltnak látom.

"Névjegyet is tervezel?"

Igen, tervezek! Nyomdakész látványtervet készítek, ami egyszeri költség a számodra, mivel a módosítható tervet a megfelelő formátumban rendelkezésedre bocsátom.

"Kérsz előleget?"

Alapesetben nem. Jelentős beruházást igénylő projekt esetén 40% előleget kérek a szerződés aláírásakor. A fennmaradó 60% a megbízó által jóváhagyott, kész projekt átadásakor fizetendő. Ezt követően adom át a kapcsolódó forrásfájlokat, jelszavakat, egyéb dokumentumokat.

"Mennyi idő alatt készül el egy honlap?"

Egyszerűbb munkákat 4 hetes határidővel tudok vállalni. Nagyobb projekteknél ez akár több hónap is lehet.

"Van egy félkész honlapom,
csak be kéne fejezni. Elvállalod?"

“Belenyúlós” feladatot a legtöbb designer nem vállal el; én sem. Egyszerűen azért, mert nincs két, azonos stílusú webdesigner. Más stílusát nem tudom és nem is akarom magamra erőltetni.  

Blog

Miért olyan fontos a webes jelenlét?

Mert a web lett az első számú információ forrás! A napi információk jelentős részét webes forrásokból szerezzük be. Híreket olvasunk, vásárolunk, szolgáltatót keresünk. Aztán az internetes találatokból mazsolázunk ...

Kövessük-e mindenáron a trendeket?

Az év vége mindig attól hangos, hogy jövőre milyen divatirányzatok várhatók a világban. Nincs ez másként a webes tervezés világában sem. Alig akad olyan szakmai blog, amelyik ne foglalkozna ezzel a témával ...

Reszponzív weboldal - előnyök

2014 körül kezdtünk el ismerkedni a kifejezéssel, amikor az okostelefonok kiugró térhódításba kezdtek: A reszponzív szó könnyen irányíthatót jelent. Esetünkben ez a weboldal használhatóságára értendő ...

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben árajánlatot kérnél, vagy kérdésed van, töltsd ki kérlek az űrlapot! Megkeresésedre 24 órán belül válaszolok.